Achizitie directa prestari servicii : Studii geotehnice

Autoritatea contractanta S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L. organizeaza achizitie directa prin catalogul electronic S.I.C.A.P., pentru atribuirea contractului de prestari servicii, avand ca obiect: Studii geotehnice.

Descarca documente: Invitatie Formulare Cerinte minimale

S.C. S.G.U. PLOIESTI S.R.L. ORGANIZEAZA LICITATIE PUBLICA CU STRIGARE PENTRU INCHIRIERE MINIMAGAZINE CALLIOPE

S.C. S.G.U. PLOIESTI S.R.L. ORGANIZEAZA LICITATIE PUBLICA CU STRIGARE PENTRU  INCHIRIERE MINIMAGAZINE CALLIOPE LA DATA DE 20.06.2018 – ORA 12.00

OFERTELE SE POT DEPUNE IN PLIC INCHIS PANA LA DATA DE 20.06.2018,ORA 10.00, POTRIVIT CERINTELOR DIN CAIETUL DE SARCINI CARE SE POATE CUMPARA DE LA SEDIUL S.C. S.G.U.PLOIESTI S.R.L., STR.VALENI, nr. 32  – SERVICIUL  PARCARI, BLOCARI, RIDICARI.

RELATII:  0244 /525252  – int. 115.

S.C. SGU Ploiesti S.R.L. organizeaza selectie de oferte in vederea valorificarii deseurilor de uleiuri periculoase:LICITATIE ANULATA

Autoritatea contractanta S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L. organizeaza selectie de oferte in vederea valorificarii deseurilor de uleiuri periculoase.

Operatorii economici interesati vor depune pana la data de 06.06.2018, ora 13:00, la adresa de email: achizitiipublice@sguploiesti.ro sau la nr. de fax: 0244.510353.

 

DESCARCA INVITATIA

S.C. SGU Ploiesti S.R.L. organizeaza selectie de oferte in vederea valorificarii deseurilor din cauciuc: LICITATIE ANULATA

Autoritatea contractanta S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L. organizeaza selectie de oferte in vederea valorificarii deseurilor din cauciuc.

Operatorii economici interesati vor depune oferta pana la data de 06.06.2018, ora 14:00, la adresa de email: achizitiipublice@sguploiesti.ro sau la nr. de fax: 0244.510353.

 

DESCARCA INVITATIA

S.C. SGU Ploiesti S.R.L. organizeaza achizitie directa pentru atribuirea contractului de servicii de asigurare de viata/accidente

Autoritatea contractanta S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L. organizeaza achizitie directa prin catalogul electronic SEAP – noul SEAP, pentru atribuirea contractului de servicii de asigurare de viata/accidente pentru 16  angajati din cadrul Formatiei Taieri Arbori.

Societatile participante vor depune o oferta completa de servicii, pana la data de 07.06.2018, ora 13:00, la adresa de email: achizitiipublice@sguploiesti.ro.

 

DESCARCA INVITATIA

Achizitii prestare servicii de Studiu geotehnic vizat de verificator, pentru suprafata de 15 ha- II.

Autoritatea contractanta S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L. intentioneaza sa achizitioneze prin catalogul electronic SICAP, prestare servicii de Studiu geotehnic vizat de verificator, pentru suprafata de 15 ha- II.

          Modul de prezentare a ofertei:  ofertele se vor depune in plic inchis la Registratura SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL din Ploiesti, str. Valeni nr. 32, pana la data de 23.05.2018, ora 15:00.

 

Descarca documente: Formulare, Invitatie

Achizitie servicii de Ridicare topografica- plan suport topografic vizat de OCPI Prahova

Autoritatea contractanta S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L. intentioneaza sa achizitioneze prin catalogul electronic SICAP, prestare servicii de Ridicare topografica- plan suport topografic vizat de OCPI Prahova, conform Legii 50/1991 republicata, pentru suprafata de 15 ha- II.

                  Modul de prezentare a ofertei:  ofertele se vor depune in plic inchis la Registratura SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL din Ploiesti, str. Valeni nr. 32, pana la data de 23.05.2018, ora 15:30.

DESCARCA DOCUMENTE : Invitatie,  Formulare

Achizitie prestare servicii de Ridicare topografica- plan support topographic vizat de OCPI Prahova – ANULAT

Autoritatea contractanta S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L. intentioneaza sa achizitioneze prin catalogul electronic SICAP, prestare servicii de Ridicare topografica- plan support topographic vizat de OCPI Prahova, conform Legii 50/1991 republicata, pentru suprafata de 15 ha.

           Modul de prezentare a ofertei:  ofertele se vor depune in plic inchis la Registratura SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL din Ploiesti, str. Valeni nr. 32, pana la data de 21.05.2018, ora 15:00

Descarca documente: Formulare, Invitatie

 

 

Achizitii de servicii de Studiu geotehnic vizat de verificator pentru suprafata de 15 ha – ANULAT

Autoritatea contractanta S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L. intentioneaza sa achizitioneze prin catalogul electronic SICAP, prestare servicii de Studiu geotehnic vizat de verificator, pentru suprafata de 15 ha.

         Modul de prezentare a ofertei:  ofertele se vor depune in plic inchis la Registratura SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL din Ploiesti, str. Valeni nr. 32, pana la data de 21.05.2018, ora 15:00.

Descarca documente: Invitatie, Formulare

 

Achizitie directa prin catalogul electronic SEAP – seminte de plante bienale

Autoritatea contractanta S.C. Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti S.R.L. operator de servicii publice, organizeaza achizitie directa prin catalogul electronic SEAP – noul SEAP, in vederea achizitionarii de seminte de plante bienale necesare pentru producerea de plante pentru toamna 2018 – primavara 2019, dupa cum urmeaza in urmatoarele cantitati:

  • Viola mix = 100 gr
  • Viola galben = 100 gr
  • Viola grena = 100 gr
  • Viola alb = 100 gr
  • Viola albastru = 100 gr
  • Viola portocaliu = 100 gr
  • Bellis alb = 50.000 buc
  • Bellis rosu = 50.000 buc
  • Miosotis albastru = 80.000  buc
  • Brasicca oleraceae – 4 varietati = 32.000 buc

 

Descarcati Invitatia