Comunicat de presă

Participare la evenimentul Serbarea Florilor- Vaslui

În perioada 20-22 mai a.c., societatea noastră a participat la cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Serbarea Florilor”, organizat de Primăria Municipiului Vaslui.

În cadrul acestei ediții, societatea noastră a răspuns invitației municipalității vasluiene, prin expunerea de material floricol și dendrologic din producția proprie, respectiv plante anuale și de apartament, precum și arbuști ornamentali.

Astfel, pentru a realiza aranjamentul floral, din cadrul standului societății noastre, au fost utilizate 1.000 de răsaduri de plante decorative (begonie, coleus, salvie, cineraria), 50 de ghivece cu plante de apartament, 4 arbuști și un arbore.

De asemenea, pentru realizarea tabloului floral au fost utilizate și elemente de recuzită, respectiv pietricele decorative, scoarță de copac, coșulețe și elemente din lemn.

Evenimentul menționat a reunit zeci de expozanți din țară, aranjamentul floral realizat de societatea noastră bucurându-se de aprecierea atât a publicului, cât și a municipalității vasluiene.

Vă mulţumim pentru colaborare,

Biroul Comunicare, Publicitate, Relații Publice

Frățilă Adela