Comunicat de presă – achiziția de utilaje destinate realizării activităților de curățenie a sectoarelor verzi din municipiul Ploiesti

În scopul îmbunătățirii serviciilor prestate în interes public, societatea noastră continuă achiziția de utilaje destinate realizării activităților de curățenie a sectoarelor verzi din municipiu.

La începutul acestei săptămâni, au fost introduse, în circuitul de producție, 4 mașini de măturat stradale care vor contribui la întreținerea eficientă a curățeniei aleilor din parcurile și grădinile publice, administrate de către societate.

Pe această cale, reamintim ploieștenilor faptul că, nu putem avea un oraș curat și civilizat fără aportul lor la acest demers. Astfel, îndemnăm cetățenii să depoziteze gunoiul în recipientele destinate acestui scop și nu pe spațiile verzi ale orașului.

Totodată, precizăm faptul că, fondurile necesare achiziției provin din sumele aferente majorării capitalului social al societății și reprezintă contribuția municipalității, având ca obiectiv îmbunătățirea serviciilor prestate în interes public.