Comunicat de presa – Achizitie autovehicule noi în acord cu reglementarile de protective a mediului

Comunicat de presă

În scopul îmbunătățirii eficienței și calității serviciilor prestate în interes public, societatea noastră a achiziționat 6 autovehicule Dacia, prin leasing financiar pentru o perioadă de 5 ani, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto național 2020-2024 (Programul RABLA).

Autovehiculele fac parte din categoria celor cu grad redus de poluare și consum (Expression ECO-G 100), achiziția acestora fiind absolut necesară pentru reducerea noxelor și protejarea mediului, în acord cu legislația națională și a Uniunii Europene.
În acest sens, precizăm că, pentru achiziția autovehiculelor menționate mai sus, societatea noastră a înscris în programul RABLA un număr de 11 mașini, având ca dată de fabricație perioada cuprinsă în intervalul 1999-2004.
Acestea constituiau adevărate surse de poluare, fiind mari consumatoare de resurse (combustibil, cost reparații, cost achiziție piese), și generau pierderi substanțiale în bugetul societății.
Mai mult decât atât, în ultima perioadă, procurarea pieselor de schimb devenise imposibilă, întrucât acestea nu se mai fabricau.

Precizăm faptul că, una dintre prioritățile societății noastre o reprezintă înnoirea parcului auto, în mod etapizat, ca o necesitate acută de adaptare la cerințele actuale de protecție a mediului, la solicitările cetățenilor și ale municipalității.

Vă mulţumim pentru înţelegere și colaborare,
Biroul Comunicare, Publicitate, Relații Publice
Frățilă Adela