Comunicat de presă- Activități de curățenie specifice sezonului de primăvară și perioadei premergătoare Sărbătorilor Pascale

Comunicat de presă

Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL aduce la cunoștința ploieștenilor faptul că, în cimitirele administrate de societate au fost intensificate activitățile de curățenie, specifice sezonului de primăvară și perioadei premergătoare
Sărbătorilor Pascale.

Intervențiile personalului societății cuprind reamenajarea perimetrelor verzi, îndepărtarea vegetației – crescută spontan pe alei, vopsirea mobilierului urban, văruirea gardurilor și a exteriorului clădirilor care necesită acest lucru, precum și lucrări de reparare și modernizare a cișmelelor din incinta cimitirelor.

În acest sens, facem apel la cetățeni să utilizeze în mod corect aceste pompe pentru a evita deteriorarea instalațiilor și să depună gunoiul numai în recipientele destinate acestui scop, având în vedere faptul că, societatea noastră a suplimentat numărul pubelelor amplasate în fiecare cimitir.

Totodată, pentru a răspunde solicitării cetățenilor, societatea noastră a amplasat două toalete ecologice în incinta Cimitirului Mihai Bravu, pentru întreaga perioadă a Sărbătorilor Pascale.

De asemenea, pentru a reduce disconfortul creat de lipsa asfaltului pe aleile din extinderea Cimitirului Mihai Bravu, beneficiind de sprijinul acordat de primarul municipiului – dl. Andrei Volosevici, societatea noastră a decis amenajarea acestora prin acoperirea temporară cu criblură asfaltică, provenită din decopertarea arterelor din municipiu care urmează a fi modernizate.

În același timp, solicităm ploieștenilor să se deplaseze fără autoturisme la biserica din incinta Cimitirului Mihai Bravu, cu precădere în noaptea Învierii, în scopul de a evita incidentele neplăcute.

Vă mulţumim pentru colaborare,

Biroul Comunicare, Publicitate, Relații Publice

Frățilă Adela