Comunicat de presa- camerele de supraveghere isi dovedesc utilitatea

Comunicat de presă

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința opiniei publice faptul că investițiile societății, în ceea ce privește camerele de supraveghere amplasate în cimitirele administrate, își dovedesc utilitatea.

Astfel, în data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, sistemul de supraveghere din Cimitirul Mihai Bravu a surprins imagini cu o persoană care sustrăgea mai multe coroane de flori din perimetrul acestuia, aruncându-le peste unul din garduri.

În urma intervenției de urgență a echipei de supraveghere, persoana în cauza a fost reținută și preluată de reprezentanți ai poliției care s-au prezentat la fața locului în urma solicitării echipajului de intervenție al firmei contractate.

Cu această ocazie, reamintim ploieștenilor că societatea noastră a amplasat 105 camere video de supraveghere, în zonele cele mai sensibile din perimetrul fiecărui cimitir administrat, în scopul identificării persoanelor care comit acte de vandalism și aplicării măsurilor corespunzătoare, în conformitate cu legislația și procedurile interne în vigoare.

Prin această achiziție, societatea noastră vine în întâmpinarea solicitărilor concesionarilor, în ceea ce privește îmbunătățirea siguranței acestora în incinta cimitirelor și diminuarea numărului de activități ilicite săvârșite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societății, prin monitorizarea atentă a comportamentului acestora.

 

Vă mulţumim pentru colaborare,

Biroul Comunicare, Publicitate, Relații Publice

Frățilă Adela