Comunicat de presa – Participare la evenimentul Simfonia Lalelelor- Pitești

Comunicat de presă Participare la evenimentul Simfonia Lalelelor- Pitești

                 În perioada 15-17 aprilie a.c., societatea noastră a participat la cea de-a 45-a ediție a evenimentului „Simfonia Lalelelor – Bloom of Hope/ Înflorirea speranţei”, găzduit de Parcul Lunca Argeșului din Pitești.

În cadrul acestei inedite ediții, organizată pentru prima oară în aer liber, societatea noastră a răspuns invitației municipalității piteștene, prin expunerea de material floricol din producția proprie, respectiv 1.000 de răsaduri de plante decorative precum begonie, gura leului, salvie, panseluțe etc.

 

 

Tematica tabloului floral, amenajat de personalul societății în cadrul standului propriu, a fost inspirată de venirea primăverii, fiind denumită „Primăvara în parc”. Dinamismul scenei ilustrate a fost creat prin speciile florale utilizate, combinarea paletei de culori precum și modul de aranjare a acestora și a elementelor de recuzită (obiecte de joacă, mobilier urban, pietre decorative etc).

La evenimentul respectiv au participat peste 100 de peisagişti şi comercianţi de flori din toată ţara, aranjamentul floral realizat de societatea noastră bucurându-se de aprecierea publicului.

 

Vă mulţumim pentru colaborare,

Biroul Comunicare, Publicitate, Relații Publice

Frățilă Adela