Comunicat de presă

Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL continuă demersurile de înfrumusețare a parcurilor și grădinilor publice din municipiu, prin inițiative și proiecte care au ca scop crearea de elemente noi de atracție pentru ploieșteni.

Astfel, în urma consultărilor la nivel de municipalitate, conducerea societății noastre a luat decizia de a amplasa o fântână arteziană în bazinul lacului din Parcul Regele Mihai I al României, administrat de către societatea noastră, lucrările la acest proiect fiind finalizate în cursul săptămânii trecute.

Noua fântână arteziană a captat deja atenția vizitatorilor parcului, în special pe timpul serii, întrucât este este dotată cu spoturi submersibile de diverse culori, al căror joc de lumini este vizibil din zona de promenadă a lacului.

Pe această cale, revenim cu apelul nostru, adresat tuturor ploieștenilor, de a menține curățenia zonelor verzi și a nu vandaliza mobilierul urban din parc și le reamintim, totodată, că este interzis scăldatul în lacul din interiorul parcului.

 

 

Vă mulţumim pentru colaborare,

Biroul Comunicare, Publicitate, Relații Publice

Frățilă Adela