Comunicat de presa – Solicitare opinie de specialitate pentru verificarea stării de sănătate a arborilor de pe domeniul public

Comunicat de presă

 

Solicitare opinie de specialitate pentru verificarea stării de sănătate a arborilor de pe domeniul public

În scopul de a preveni incidentele neplăcute, provocate de prăbușirea arborilor din perimetrele verzi, conducerea societății noastre a remis o adresă către Direcția Silvică Prahova prin care a solicitat acordarea sprijinului de specialitate în vederea realizării unei evaluări a stării de sănătate a arborilor, de pe domeniul public al municipiului.

Acest demers a fost inițiat de municipalitate și a fost generat de necesitatea de a crește eficiența serviciului de specialitate din cadrul societății noastre, respectiv îmbunătățirea permanentă a activităților de întreținere peisagistă prestate în interes public.

Totodată, conducerea societății noastre a decis că este necesară o opinie de specialitate în detaliu, întrucât, în ultima perioadă, a fost constatată o creștere a cazurilor de prăbușire prematură a arborilor tineri, aflați în stare de vegetație bună, fără semne de uscare în coronament.

De asemenea, această inițiativă reprezentă o preocupare permanentă a administrației locale pentru conservarea patrimoniului verde al orașului, în lupta împotriva poluării.

 

Vă mulţumim pentru colaborare,

Biroul Comunicare, Publicitate, Relații Publice

Frățilă Adela