Comunicat de presă – Prestare servicii – amenajare locuri de înhumare concesionate

 

În scopul de a veni în întâmpinarea concesionarilor, societatea noastră a introdus, în activitatea sa, prestarea de lucrări de îngrijire a mormintelor în baza unui tarif reglementat prin hotărâre de consiliu local.

În acest sens, reamintim concesionarilor care, din diverse motive, nu pot întreține locurile de înhumare, că pot apela la serviciile societății noastre pentru a ne ajuta să menținem un aspect îngrijit în incinta cimitirelor administrate.

Întreținerea locurilor de înhumare reprezintă atât o obligație contractuală a concesionarilor, cât și un sprijin acordat personalului societății noastre, în cadrul activităților de îndepărtare a vegetației de pe aleile cimitirelor și de aplicare a tratamentelor cu erbicid, aceste lucrări fiind în desfășurare, în prezent.

Reamintim faptul că, în această perioadă (16-31 mai a.c.), în cimitirele administrate de societatea noastră au loc acțiuni de dezinsecție, asigurate de SC Coral Impex SRL, în baza unui contract cu municipalitatea.

Mai multe detalii, privind prestările de servicii menționate, pot fi obținute prin apelarea următoarelor nr. de telefon: Cimitir Bolovani- 0758.839.126; Cimitir Mihai Bravu – 0758.839.125; Cimitir Eternitatea – 0758.839.124; Cimitir Viișoara- 0758.839.123;

 

Vă mulţumim pentru colaborare,

Biroul Comunicare, Publicitate, Relații Publice

Frățilă Adela