În atenția tuturor angajaților SGU Ploiești SRL

Vă mulțumim pentru munca depusă, răbdarea și devotamentul demonstrate, pentru faptul că astăzi sunteți încă aici și faceți, în fiecare zi, din orașul nostru un loc mai frumos!

Deși societatea se confruntă cu mai multe probleme, afirmăm cu tărie faptul că acestea nu trebuie să ne învingă! Trebuie să luptăm și să demonstrăm că SGU Ploiești este una dintre cele mai importante societăți ale municipiului!  Trebuie să credem în SGU Ploiești si în viitorul acestei societăți, chiar dacă mulți au dorit să o distrugă! Dumneavoastră sunteti cei care ne-au facut întotdeauna să trecem peste aceste lucruri și să luptăm pentru ca SGU Ploiești să existe. Prin deciziile noastre si munca dumneavoastra, SGU Ploiești se îndreaptă în direcția corectă, rezolvand ușor, ușor problemele.
Vă asigurăm, împreună cu domnul Director General, Cristinel Șchiopu, de tot sprijinul și susținerea în vederea dezvoltării acestei societăți si a unui mediu de lucru care să vă mulțumească.

Mesajul acestei echipe manageriale este unul de unitate și de încredere în potențialul dumneavoastră și în faptul că dumneavoastră sunteți SGU Ploiești si munca dumneavoastră se vede, zi de zi, în ochii cetățenilor acestui oraș.

Fie ca sarbatoarea Sfântă a Învierii Domnului să vă aducă lumină în suflet și în case, pace, gânduri bune și speranță în mai bine.

Mulțumim, totodată, tuturor reprezentanților municipalității – domnului primar, domnilor viceprimari, doamnei city manager, domnilor de la RASP, precum și AGA a societății noastre pentru demersurile realizate ca, astăzi, personalul să fie remunerat.

Sărbători binecuvântate, tuturor!

Echipa Consiliulului de Administrație  al SGU Ploiești SRL